Terug en voorwaarts naar de Basics

In mijn coachingsprogramma “terug en voorwaarts naar de basics” leer ik mensen hoe te luisteren naar hun eigen lichaam en weer de baas te worden over je lijf en leven. Puur leven en koken voor meer vrijheid, gezondheid en plezier met daarbij warenkennis over eten en (basis) smaken. 

.

Lekker en bewust koken

Loop jij tegen problemen aan zoals: Je weet niet hoe of je kunt niet lekker en gezond koken, fastfood is dagelijkse kost, je bent te dik, te mager, je hebt te weinig energie, te slecht eetpatroon, te weinig kennis over eten dan kan ik je op weg helpen. Samen gaan we kijken naar wat we kunnen verbeteren voor jou. Ik neem je mee in de wereld van smaken en voedingstoffen, je krijgt kennis in wat je lichaam wel nodig hebt en wat je beter kunt laten staan. We gaan freestyle koken: snel efficient en lekker. Ik geef ook workshops en lezingen op (sport)scholen en/of bedrijven hoe je simpel een pure eet/leefstijl kunt aannemen die kan leiden tot een gezond en gelukkig leven.

wil je meer hierover weten? Stuur een email naar kokenzo en ik neem contact met je op.

workshop koken kinderen beursfoto