Kokenzo thuiskok 

Kokenzo thuiskok is gespecialiseerd in het organiseren van food, drinks & more van ontbijt t/m het diner(minimaal 10 personen) op locatie. Wanneer u een ergens een feest/zakelijke meeting o.i.d. organiseert of 1 of meerdere dagen volledige verzorging van catering nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres. Wij regelen voor u het ontbijt, brunch, lunch, high tea, snacks en diner volledig verzorgd met wijn, servies, bestek, glazen en tafelopmaak, uiteraard laten we alles weer schoon en netjes achter. Voor meerdaagse catering rijden wij door het hele land!

We koken bij Kokenzo seizoensgericht met alle producten die op dat moment op de markt zijn zolang het eerlijke en diervriendelijke producten zijn. We koken met alles wat de natuur ons aanbiedt dus ook vis en vlees maar alleen als het verantwoord en zo mogelijk biologisch is. Onze uitdaging is om ook volledig streekgebonden te koken maar uiteraard passen wij onze menu’s aan naar uw wensen.

 

    IMG_9113

3, 4, 5 of meer gangendiner, buffetten, high tea, tapasfeestje of walking diner! het is allemaal mogelijk!

als er dieetwensen zijn(glutevrij, suikervrij, lactosevrij etc..) is dit bespreekbaar.

   IMG_9133

Al met al genoeg redenen om Kokenzo in te schakelen wanneer u het goed voor elkaar wilt hebben en toch het food & drinks gedeelte helemaal kunt loslaten!

  IMG_9172

 En dan nog dit…..
Vanwege zeer uiteenlopende wensen, thema’s en aantal gasten op feestjes en diners  wordt er pas na overleg een vrijblijvende offerte gemaakt . Wij kunnen hierdoor gericht aanbiedingen doen die te maken hebben met speciale thema’s zoals een bruiloft, verjaardag, nieuwjaarsreceptie, b.b.q.  enz. Het menu aanpassen op kleine of juist grote gezelschappen en rekening houden met diëten of principiële eetgewoontes. 

Basistarieven menu’s en wijn/bier arrangement:

  • 3-gangen: € 31,95 t/m 40 p.p.
  • 4-gangen: € 39,95 t/m 53,50 p.p.
  • 5-gangen: € 47,95 t/m 67,50 p.p
  • wij kunnen bij elk menu een bijpassend wijn of bier arrangement  schenken, er komt dan bij elk gerecht een andere wijn/bier die de smaken  volledig tot zijn recht laten komen.
  • 3-gangen: € 14,75 p.p.
  • 4-gangen: € 19,75 p.p. 
  • 5-gangen: € 24,50 p.p. 
  • Reiskosten 0,30 per kilometer eerste 20 km(heen en terug) gratis

Vraag voor meer informatie een vrijblijvend gesprek aan.