markt 5Ik ben Marieke Herrebrugh en ben in 2009 van Monnickendam naar Wapserveen in Drenthe verhuisd. In Monnickendam runde ik samen met mijn echtgenoot Marcel Hilders succesvol onze eigen chocolaterie lunchroom. We maakten daar ambachtelijk onze bonbons en patisserie maar verzorgde ook catering partijen van simpel tot zeer chique en van klein tot 100 mensen. Vanaf dat wij in Drenthe wonen bestaan mijn werkzaamheden als thuiskok voor KokenZo uit het verzorgen van besloten diners en feesten en (meerdaagse) catering vanaf 10 personen op locatie.

Biologisch en diervriendelijk!

Als thuiskok werk ik voornamelijk vega(n) met eerlijke, pure grondstoffen en producten uit de natuur, ik hou van afwisseling en uitdaging rekening houdend met het seizoen en de streek.

 

Er is momenteel een groot tekort aan goed personeel in de horeca, wij bieden daarom onze diensten aan als zzp ‘er, dit is voornamelijk de afdeling van Marcel. Namens KokenZo is Marcel inzetbaar als  zzp ‘er  als gastheer of kok, zijn flexibiliteit en jarenlange ervaring helpen u beslist uit de brand.


Met kookcoaching leer ik als vitaliteitscoach mensen hoe te luisteren naar hun eigen lichaam en weer de baas te worden over je lijf en leven. Puur leven en koken voor meer vrijheid, gezondheid en plezier met daarbij warenkennis over eten en (basis) smaken. ik ben blij dat mijn kennis en ervaring op deze manier kan bijdragen aan het verspreiden van kennis over puur eten en mensen bewust kan maken wat goed eten doet.
.

IMG_9146