Culinaire dienstverlening

Onze culinaire dienstverlening bestaat sinds 2018, door de grote vraag naar ervaren horecamensen als freelancer in de zakelijke markt zijn wij in dit gat gesprongen en met groot succes, al vele bedrijven hebben van onze service gebruik gemaakt.

Door onze rijke en jarenlange ervaring als horecaondernemer, chefkok en restaurantmanager zijn we heel goed inzetbaar in de zakelijke markt, u kunt dan denken aan het invallen of bijstaan in hotel/restaurant, het verzorgen van een personeelsfeest of een culinair event zoals een  lunch, BBQ, diner, buffet of walking dinner binnen uw bedrijf.

Voor zakelijke markt maken wij graag een offerte op maat, omdat elk bedrijf anders is met elk een eigen stijl. Die unieke stijl is ook belangrijk in hoe de catering gepresenteerd wordt en wat er geserveerd wordt. Kokenzo culinaire dienstverlening besteedt hier veel zorg aan, zodat uw klanten of personeel uw identiteit en uw uniciteit ook in het sociale/ culinaire deel van de dag terugzien. Bent u op zoek naar een culinaire partner die alle zorgen betreft catering van u overneemt en waarvan u verzekerd bent van complete, verse, lekkere en originele hedendaagse catering & service?  Neem dan contact met ons info@kokenzo.net

Bedrijfslunches op locatie

Vanaf 1 juni gaan wij bedrijfslunches op locatie verzorgen. Heerlijke en eerlijke verse lunches bezorgd op locaties in een straal van 30 km vanaf Wapserveen.

Geheel ontzorgd vergaderen of trainen

Wil je geheel ontzorgd vergaderen of trainen binnen je eigen bedrijf of instelling? bestel dan bij Kokenzo  een overheerlijke, biologische en vegetarische brunch, lunch of borrelpakket evt. inclusief dranken. Wij zorgen voor een zelfgemaakte en smakelijke invulling van uw bestelling, komen het brengen, dekken de tafels sfeervol en u kunt met uw team genieten van een onbezorgde brunch, lunch of borrel. Na afloop halen wij de spullen weer op zodat u alle aandacht kunt schenken aan uw team en vergaderen of trainen.

Bedrijfslunches op locatie zijn voor groepen vanaf 10 personen. Wij werken kleinschalig en alles is huisgemaakt. Al onze lunches zijn zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch, indien u toch graag vlees wilt halen we dat bij plaatselijke boeren die een duurzaam en diervriendelijk beleid voeren.

Bel of mail voor meer informatie of een bestelling.

Bent u zelf eigenaar van een horecagelegenheid en heeft u een (tijdelijk) personeelstekort, dan kunt u Kokenzo culinaire dienstverlening inhuren voor werkzaamheden als (chef)kok, bediening of event medewerker.
Marcel Hilders heeft zijn sporen duidelijk verdiend door zijn leven lang als (chef)kok en ondernemer werkzaam te zijn, in 2017 is was hij met zijn keuken "beste kleine restaurant van noord Nederland" maar een baan en daarnaast werkzaamheden voor Kokenzo verrichten viel niet meer te combineren. Marcel werkt nu volledig als freelancer voor Kokenzo culinaire dienstverlening. Hij staat in voor kwaliteit, kwantiteit en snelheid, hij is collegiaal en heeft een leidinggevend vermogen. Indien er veel vraag is naar ervaren horecamensen kunnen wij ook andere medewerkers van Kokenzo inzetten. Meer over ons

Indien u hierin interesse heeft, komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en overleg hoe we uw wensen kunnen invullen, de tarieven van de zzp diensten hangen af van het aantal uren en de gevraagde functie.  Neem gerust contact met ons op: info@kokenzo.net