Menu van de maand

Aanschuifdiner

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij een aanschuifdiner en serveren dan het menu van de maand met een bijpassend drankenarrangement.
Het is slechts voor 8 personen, dus het is zomaar vol, wil jij ook een keer aanschuiven? Reserveer tijdig je plek.
We serveren een 4 gangendiner voor de prijs van € 60,-
Bijpassend drankenarrangement: € 25,-

Menu van de maand

Vegetarisch/vegan

Vegetarisch en vegan eten is niet meer weg te denken uit onze eetcultuur.
Wij benutten daarom voor onze private dining  en catering graag onze creativiteit in het vega(n) koken.

Met groenten en fruit kun je oneindig veel. Wij koken al langere tijd met verwerking en bereidingen van bv groenten in desserts en fruit in hoofdgerechten. De ervaringen die we hierin hebben opgedaan, zult u zeker als een aangenaam verrassend element terug proeven in onze gerechten.

 

Niet alleen maar vegetarisch!

Bent u toch erg gesteld op een stukje vlees, dan is dat voor ons geen probleem. Wij werken met vlees van een verantwoorde en diervriendelijke afkomst. We serveren vlees als supplement op ons vegetarische menu.

Wilt u een buffet wat voornamelijk uit groenten bestaat?  Wij maken ook hele buffetten vega(n)!    

Uw buffet zal uiterst veelzijdig en vol smaakbelevingen zijn, zelfs de echte vleeseters zijn hierover dolenthousiast.


 U kunt in overleg zelf uw buffet samenstellen zoals u dat wenst, dus als u toch graag vlees of vis bij het buffet wilt, kunnen we net zoals bij de diners ook meer of minder vleesgerechten tijdens het buffet serveren.

Het is voor veel mensen een uitdaging om snel en gezond een maaltijd op tafel te zetten, en dan ook nog eens vegetarisch en creatief te zijn.
Daarom reis ik door het land als Veggie coach
Ik geef in een eenmalige workshop voor minimaal 4 personen ideeën en inspiratie voor leuke en snelle vegetarische of vegan gerechten.

Wilt u als bedrijf of als particulier een leuke middag en meer weten over vegetarisch koken?

vegetarische/ vegan thuiskok

of toch ook een stukje vlees?

Er is veel beweging over hoe nu te leven en hoe daarbij te eten.  We leven in een snelle tijd waar nog maar weinig tijd is voor echte aandacht voor het eten. Waar vlees ooit een luxe was 2 x per week, is het nu vaak het hoofdingrediënt van onze dagelijkse maaltijd. Groenten is een bijproduct geworden! Wij hebben ervoor gekozen om dit weer om te draaien, dus onze menu’s zijn vegetarisch en vlees/vis is als supplement bij te bestellen.

Verandering

Steeds vaker hoor je en zie je de nadelige gevolgen van de consumptiemaatschappij zowel voor mens als dier en milieu.
Verandering is moeilijk maar wordt makkelijker als het naar meer smaakt! Daarom zijn wij voor een simpel stapje terug en “meer groenten en vlees als uitzondering” We nemen u graag mee in de culinaire rijke wereld van groenten.

Visie

Wij denken dat er wat moet veranderen in het voedingspatroon van deze tijd en dat wij daar wat in kunnen betekenen.
Wij willen ons inzetten om de mensen te laten ervaren dat eten zonder vlees of zelfs zonder dierlijke producten heerlijk is, en dat het exclusief kan zijn en zeker heel feestelijk.
Maar ook dat biologisch eten beter smaakt, gezonder is en dat we het milieu daarmee besparen.

Missie

Onze missie is dat er minder vlees en vis geconsumeerd wordt, en  onze gasten zodanig lekker laten eten dat het ook niet wordt gemist, of misschien wel groenten boven vlees en vis gaan prefereren .

Kokenzo vegetarisch/ vegan wel of geen vlees, vis?

We koken dus wel met vlees of vis, maar dan alleen van bedrijven waar de dieren een goed leven hebben gehad en het vlees biologisch is. 

Neem nu contact op