Thuiskok private dining Drenthe

Thuiskok private dining Drenthe

Kokenzo is al vele jaren succesvol actief  als Thuiskok private dining en reist door het hele land en daarbuiten.
We vinden het ontzettend fijn om overal te komen en de mensen thuis het gevoel te geven dat ze in een restaurant eten.

Onze ervaring is ook dat de mensen thuis zich veel meer op hun gemak voelen en daardoor meer kunnen genieten van hun gezelschap en het eten. Een thuisdiner is tevens de ideale oplossing voor een culinair festijn als er b.v. kleine kinderen bij aanwezig zijn, die kunt u gewoon tussendoor op bed leggen. Andere voordelen zijn: u hoeft niet meer in de auto en mensen met een handicap zijn beter op hun plaats.

Biologisch

Onze passie en uitdaging is het verzorgen en bereiden van originele en biologische brunch, lunch, high tea, buffetten, walking diners en diners van 3 t/m 8 gangen. We werken het liefst zoveel mogelijk met biologische groenten op de meest creatieve manieren verwerkt in de gerechten, zo maken we ook heerlijke desserts met b.v. pastinaak, venkel of paprika. Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze vega(n) pagina. Indien we op verzoek met vlees werken is dit altijd afkomstig van een biologische plaatselijke boer waarvan we zeker weten dat de dieren een goed leven hebben gehad. 

Biologisch brunchbuffet Sfeervol tafelen 21 diner

Organiseert u een brunch, lunch, high tea, buffet, diner of een feestje? Wij verzorgen het! U hoeft alleen nog maar de uitnodigingen te versturen.

Contact

Wanneer u interesse heeft in thuiskok private dining Drenthe kunt u een mail sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om al uw wensen door te nemen. Aan de hand van dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte geheel op maat en afgestemd op uw wensen.

 

Wij kunnen alles voor u regelen zoals de dranken, de huur van alle meubilair en servies, maar standaard bij de prijs inbegrepen zijn de reiskosten t/m 20 km vanaf onze locatie, de inkoop, de bediening, schoonmaak keuken en de afwas. Voor meer informatie, ga naar mogelijkheden en prijzen

Kortom wij doen er alles aan om u een (h)eerlijke zorgeloze en onvergetelijke avond te bezorgen!

Bent u benieuwd wat gasten over ons zeggen? ga naar reacties/aanbevelingen

Heeft u interesse of wilt u graag een offerte, neem dan contact met ons op: info@kokenzo.net