Reacties en aanbevelingen

Lees hier de reacties en aanbevelingen van onze gasten die u voor gingen.

Diner diamanten huwelijk van onze ouders.
Marieke heeft een geweldig smaakvol diner voor ons klaargemaakt. Het diner vond plaats in een groepsaccommodatie  op een warme dag net na het middaguur. Marieke heeft bij het samenstellen een goede balans gevonden tussen lunch en diner. Het waren smaakexplosies waarbij de puurheid van de gerechten goed tot hun recht kwamen.
Ze hadden de tafel, met de beperkte middelen die er waren, zeer smaakvol gedekt.
We hebben met 21 personen enorm genoten. Dank je wel!
Groetjes Drea Dankers

 

 

•Private dining.
We hebben de 92e verjaardag van onze moeder op een bijzonder feestelijke wijze gevierd: Marieke Herrebrugh heeft op ons vakantieadres heerlijk voor ons gekookt. Zowel de vleeseters als de vegetariërs waren zeer tevreden. Het contact vooraf verliep zeer prettig en tijdens de maaltijd bediende de kok, die trouwens uitstekend geassisteerd werd door haar dochter, ons op een vriendelijke en bescheiden manier. De keuken was na afloop keurig opgeruimd!
We zullen kokenzo zeker aanbevelen bij onze vrienden.
Jeanette Raap

•Vegetarische tapas voor een feestje.
Deze overheerlijke hapjes zijn een aanrader! Ze zijn met zorg en aandacht gemaakt, dat zie je en proef je! Een genot voor vegetariërs.
Siep 

•Kerstdiner voor een team uit het ziekenhuis van Zwolle.
Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie geweldige diner en service van afgelopen vrijdag! Iedereen heeft heerlijk gegeten en enorm genoten.
Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden en collega's
Sarah

•Kok aan huis diner voor een gezelschap in een B&B; vakantiehuis Diever.
Wat hebben we genoten! Van ontzettend goede kwaliteit, flinke porties en volledig ontzorgd. En een hartstikke leuk en verzorgend moeder/dochter-duo!!
Familie uit Amsterdam

•Kok aan huis voor een 21 jaarfeest.
Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van het heerlijke 21-one diner.
Familie uit Duiven