Restaurant aan huis

met ons nieuwe concept restaurant aan huis heeft Kokenzo een zusje gekregen.
Bij restaurant aan huis kun je menu’s bestellen die wij van tevoren bij u afleveren en die u dan zelf alleen nog maar hoeft te serveren. We koken in dit concept niet bij de mensen thuis wat het een stuk aantrekkelijker maakt in prijs.
Wilt u toch een kok aan huis, dan bieden we uiteraard deze dienst nog steeds met onze private dining van Kokenzo aan, met de kok aan huis service bespreken we samen met u de inhoud en ingrediënten van het diner. Wanneer u echt luxe wilt dineren en bijzondere smaken wilt ervaren, zit u met private dining van Kokenzo zeker goed!

eigen gebakken brood  voorgerecht

Hoe gaat het in zijn werk?

Er wordt voor restaurant aan huis een menu gemaakt gebaseerd op de weekmenu’s van de private dining. Wij brengen het eten gekoeld in kartonnen dozen, u hoeft het zelf dan alleen nog maar warm te maken.
U kunt het zo eenvoudig of luxe maken als u wilt! U kunt een 3 t/m 6 gangenmenu 1 week van tevoren bestellen, helaas is er door drukte niet altijd beschikbaarheid, maar wellicht kunnen we het dan vroeg in de morgen brengen of spreken we met u een specifieke tijd van bezorgen af. U kunt u het diner verrijken met een broodplankje, eigen gemaakte slagroomtruffels maar ook met bijpassende wijn, ook het aantal gasten is variabel en kan al vanaf 4 personen. 

 

Wat zijn de kosten?

 De kosten zijn zoveel mogelijk gesplitst zodat u niet voor producten of services hoeft te betalen waar u ook liever geen gebruik van maakt.

  • 3 gangenmenu: € 42,50 p.p.
  • Elke extra gang: € 12,50 p.p.
  • Huiswijn: € 19,50 per fles.
  • Brood en smeersels: € 6,50 per plankje.
  • slagroomtruffels: € 1,50 per stuk.
  • reiskosten: 0,30 per km( de eerste 20 km zijn gratis)