Walking diner maar dan meer!

Er is door het coronavirus covid 19 in hele korte tijd veel veranderd. Wij zien het als een uitdaging om daar creatief op in te springen. We serveren nog steeds diners thuis of bij bedrijven maar in het nieuwe normaal kom je al snel ruimte te kort. Daarom hebben wij het walking diner uitgebreid naar walking food.

Wat  houd walking food in?
We hebben de term walking food in het leven geroepen omdat je eigenlijk op elk moment van de dag met elkaar kunt eten en drinken in de vorm van een walking diner maar inhoudelijk aangepast aan de tijd van de dag.

Waarom walking food?
In het nieuwe normaal worden we geacht 1,5 meter afstand van elkaar te houden voor onze eigen en elkaars veiligheid, wij respecteren deze regel maar mensen hebben elkaar ook nodig, dus om toch gezellig met elkaar te zijn wanneer we iets te vieren hebben of samen willen zijn op zakelijke basis en samen te eten en te drinken hebben we walking food bedacht. Eten verbindt, zelfs met 1,5 meter afstand, we kunnen praten en bewegen zodat als het te druk wordt men zich gewoon verplaatst. Het zowel binnen als buiten, en de kwaliteit en service blijven op deze manier ook gewaarborgd.

Walking brunch.
Walking brunch is ideaal voor gezelschappen die een weekend of juist alleen een ochtend/middag bij elkaar komen. We serveren lichte gerechtjes in minimaal 4 gangen met daarbij smoothies, thee, koffie en zelfgemaakte bloesemlimonade.

Walking lunch.
Walking lunch is zowel particulier als zakelijk een uitkomst voor een fijne culinaire onderbreking van de dag. Door de verschillende kleine gerechtjes worden de zinnen verzet en het energiepeil weer opgeladen. Als er gedurende de dag weinig fysieke inspanningen zijn door b.v. een training of vergadering, is de walking lunch een bonus, het tussendoor bewegen tijdens het eten zorgt weer voor betere concentratie na de lunch. Een walking lunch bestaat uit 4 gangen.

Walking Diner
Walking diner is algemeen bekend als het diner tijdens bruiloften en grotere feesten, maar wij serveren het ook voor groepen vanaf 10 personen bij u thuis, u kunt samen met uw gasten door huis en tuin bewegen terwijl wij het eten serveren. Indien gewenst helpen wij u zithoekjes te creëren zodat er ook zittend gegeten kan worden.

  

Wilt u een walking food event organiseren, thuis of op locatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte  info@kokenzo.net