catering op locatie

Private dining

Geniet van Restaurantkwaliteit in je Eigen Huis

Kokenzo is al vele jaren succesvol actief in catering en met name als Thuiskok en in private dining voor kleine tot grote gezelschappen. We reizen hiervoor door het hele land en daarbuiten. We vinden het ontzettend fijn om overal te komen en de mensen thuis het gevoel te geven dat ze in een restaurant eten. Onze ervaring is ook dat de mensen thuis zich veel meer op hun gemak voelen en daardoor meer kunnen genieten van hun gezelschap en het eten. Een thuisdiner is tevens de ideale oplossing voor een culinair festijn als er b.v. kleine kinderen bij aanwezig zijn, die kunt u gewoon tussendoor op bed leggen. Andere voordelen zijn: u hoeft niet meer in de auto en mensen met een handicap zijn beter op hun plaats.

Onze passie en uitdaging

is het verzorgen en bereiden van originele catering in de vorm van biologische brunch, lunch, high tea, buffetten, walking diners en diners van 3 t/m 8 gangen. Organiseert u een event zoals een familiefeest of een bruiloft of een andere bijeenkomst, dan verzorgen wij graag de catering voor u. Zowel voor binnen als buiten events hebben wij een mooie en lekkere invulling, aangepast aan uw culinaire wensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij komen graag bij u langs voor een gesprek. Naar aanleiding daarvan maken wij dan een offerte op maat.

Brunch     Lunch     High tea     Events     Walking diners     Diners 3 t/m 8 gangen     Brunch     Lunch     High tea     Events     Walking diners     Diners 3 t/m 8 gangen    

Het menu

Er is elke maand een nieuw menu wat we dan de hele maand koken, dit is een aantrekkelijk geprijsd menu die volledig seizoens-gericht wordt gekookt.
Wilt u liever een totaal eigen menu samen stellen behoort dit ook tot de mogelijkheden. Naar aanleiding van het inhoudelijke menu maken we dan een passende offerte.
Wij kunnen voor u alles uit handen nemen zoals een bijpassend wijn, bier of alcoholvrij arrangement wat een diner compleet maakt. Maar denk b.v. ook aan het huren van een tent, servies etc.

Prijzen

Omdat ieder mens, elke gelegenheid, elk culinair samenkomen en elk gezelschap uniek is, en dat wij dat juist zo mooi vinden hanteren wij geen standaard prijzen en maken wij graag een offerte op maat die helemaal bij u en in uw situatie past. Neem voor meer informatie contact met ons op: info@kokenzo.net

Om toch een richtlijn te geven waar u aan moet denken als u bij ons een private diner reserveert hebben we de meest voorkomende prijzen genoteerd. De offerte kan dus hiervan afwijken en hangt onder andere af van het aantal gasten en hoe uitgebreid u het diner wenst.

voor een buffet maken we een offerte vanaf 15 personen. Voor onze overige producten gaan we graag eerst in gesprek met u.

Neem nu contact op