Over ons

Wie is het gezicht achter Kokenzo?

Ik ben Marieke Herrebrugh en van huis uit ben ik groot gebracht met het ondernemen en het runnen van een eigen horecabedrijf, dit was ook de grootste link om na de middelbare school de koksopleiding te gaan doen die ik heb afgerond.
Ik heb in gerenommeerde bedrijven in Amsterdam mogen koken en heb daarna nog een aantal jaren als leidinggevende in het horecabedrijf van mijn ouders gewerkt maar het ondernemersbloed borrelde. En omdat ik passie voor kunst en zoet heb ben ik chocolatier geworden, vooral omdat ik van chocola kunstwerken kon maken sprak me dit beroep heel erg aan. Na de vervolgopleiding tot chocolatier ben ik in Monnickendam een eigen chocolaterie begonnen met mijn echtgenoot Marcel Hilders die tevens de koksopleiding had afgerond. Het echte koken verdween niet uit ons leven want ook daar kregen we diverse aanvragen voor het verzorgen van diners voor groepen en feesten, wat we altijd met veel plezier hebben gedaan. Wellicht is Kokenzo daar al ontstaan.

Passie en keuze maken

Ik had echter nog een grote passie “de paarden” als kind wilde ik al heel graag met paarden werken, en na 15 jaar chocolaterie en inmiddels 2 dochters die groter werden heb ik besloten om ook deze droom te verwezenlijken. Sinds we in Drenthe wonen geef ik training en coaching aan ruiters en paarden samen maar ook afzonderlijk. Mijn bedrijf Balans en Paard staat voor harmonie, evenwicht en passie voor mens en dier. www.balansenpaard.nl

Marcel Hilders

is het gezicht van Kokenzo zakelijk

Als chefkok heeft hij in 2017 de titel beste keuken van Noord Nederland behaald. Nu hij alleen nog maar als freelancer werkt en in veel verschillende bedrijven wordt uitgevraagd, is hij meer dan ooit up to date van alle ontwikkelingen op het gebied van koken en keuken/ restaurantmanagement.

Neem nu contact op