Kokenzo zakelijk

Marcel Hilders

is het gezicht van Kokenzo zakelijk

Als chefkok heeft hij in 2017 de titel beste keuken van Noord Nederland behaald. Nu hij alleen nog maar als freelancer werkt en in veel verschillende bedrijven wordt uitgevraagd, is hij meer dan ooit up to date van alle ontwikkelingen op het gebied van koken en keuken/ restaurantmanagement.

Freelance

Onze culinaire dienstverlening bestaat sinds 2018, door de toenemende grote vraag naar ervaren horecamensen zijn wij in dit gat gesprongen en met groot succes, al vele bedrijven hebben van onze service gebruik gemaakt. 

catering voor bedrijven

Heeft u een vergaderlocatie of een gelegenheid voor events en zoekt u een betrouwbare duurzame cateraar? Dan bent u bij ons wellicht op het goede adres, wij koken up to date, creatief en biologisch.

Wij kunnen uw event of trainingsgroep volledig culinair verzorgen, is voor u weer een zorg minder! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op.

Altijd open voor een gesprek

Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en wat u nodig heeft, naar aanleiding daarvan maken we een offerte op maat. Elk bedrijf is anders met elk een eigen stijl, die unieke stijl is ook belangrijk in hoe de catering gepresenteerd wordt en wat er geserveerd wordt. Kokenzo zakelijk besteedt hier veel zorg aan, zodat uw klanten of personeel uw identiteit en uw uniciteit ook in het sociale/ culinaire deel van de dag terugzien.

Neem nu contact op

Bent u op zoek naar een culinaire partner die alle zorgen betreft catering van u overneemt en waarvan u verzekerd bent van complete, verse, lekkere en originele hedendaagse catering & service?